En regnig dag

Vädret i Stockholm är för tillfället lite halvtrist, med en stor del moln och en överhängande risk till regn varje morgon. Därför tillägnar jag vädret en outfit som utgår just från denna väderlek.
   Som bas har jag valt den gedigna Mac-coaten från Our Legacy vilken egentligen skulle ha varit den med vaxad yta men det fick bli denna då jag tycker att den gör sitt jobb minst lika bra!
   Det bästa med detta plagget är att man kan utgå från det och kombinera i alla oändlighet. Just nu är det bara en tillfällighet att det blev så många plagg från Our Legacy men jag skyller på att jag gillar märket mycket. Får även passa på att tillägga att bloggen inte har någon som helst anknytning till märket i fråga utan det lyckades bara bli lite likt.
Den cremefärgade tröjan är farligt nära färgen på chinosen men jag tror att det vara är något som uppfattas på skärmen och ser nog annorlunda ut i verkligheten.

Jag är även svag för kombinationen marinblå jacka av valfritt slag och beigea chinos. Det kan liksom inte bli fel. Ni kommer att få se mycket sånt här på bloggen.
Nu i efterhand skulle jag ha lagt till ett paraply, något jag nu inte riktigt har tid med, men jag kan tänka mig ett vinrött paraply, som kanske blir upplockat av ett par vinröda strumpor? Vem vet.

Nu får vi hoppas att allt blir rätt här. Är helgrön i bloggvärlden.

Mac-coat: Our Legacy  Tröja: Our Legacy  Skjorta: POLO Ralph Lauren  Byxor: Our Legacy  Glasögon: Oliver People

Mac-coat: Our Legacy
Tröja: Our Legacy
Skjorta: POLO Ralph Lauren
Byxor: Our Legacy
Skor: Clarks Originals
Glasögon: Oliver People

Kommentarer
Postat av: Per

Kör hårt, tror din blogg kan bli bra bara att uppdatera ofta!

2009-06-07 @ 18:02:12
Postat av: Fredrik Frisören

mycket snyggt!

2009-06-07 @ 21:12:47
URL: http://fredrikfredrik.webblogg.se/
Postat av: Fredrik

Per: Tack, ja, jag ska försöka hålla igång så mycket som möjligt. Nästa kommer förhoppningsvis imorgon.Fredrik: Man tackar :)

2009-06-07 @ 23:33:52
URL: http://http://ourclothes.blogg.se/
Postat av: Gefundenes Fressen

Bra, fortsätt på den inslagna vägen!

2009-06-08 @ 12:48:41
URL: http://www.pityful.blogspot.com
Postat av: Fredrik

Tack, Gefundenes, jag hoppas att vi kommer att komma bra överens, du driver själv en ypperlig blogg!Får ursäkta för den dåliga uppdateringen men jag har legat sjuk idag.

2009-06-08 @ 23:52:35
URL: http://http://ourclothes.blogg.se/
Postat av: Frank&Rémy

Snyggt! Extra förtjust i Oliver People glasögonen. Har varit sugen på att införskaffa mig ett par enda sedan jag såg Patrick Bateman i American Psycho

2009-06-09 @ 18:39:00
URL: http://whocaresitsonlyfashion.com
Postat av: Fredrik

Tack, jo det är samma här. Fick blandade känslor när jag nyss upptäckte att jag hade ett synfel men jag är inte så sur för det, det får bli ett par OP-bågar :)

2009-06-09 @ 23:17:53
Postat av: Simon

Inversterade i den rocken själv. Sjukt snygg! Årets bästa köp.

2009-06-12 @ 08:11:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0