Rävjakt

Vädret här i Stockholm har snabbt förändrats till det sämre. Det ser jag som ett utomordentligt tillfälle till att dra på sig ridstövlarna, vaxa oljerocken och ladda haglet - här ska jagas!
Nu jagar jag inte själv men skulle gärna vilja göra det, framförallt i Storbritannien. Tänk er att rida och jaga samtidigt med sina nära vänner, iförd en fin jaktoutfitmed runt 50 hundar framför sig, jagandes bytet.
Jag är i vanliga fall inte så förtjust i gula skjortor men om man tänker att den ska vara under den vinröda tröjan tycker jag att det blir acceptabelt. Man får helt enkelt ta detta som en liten lekfull jägare som vill sätta sprätt på tillvaronJacka - Barbour Beaufort
Stickad tröja - RL
Skjorta - RL
Slips - Mr.Tweed
Manchesterbyxor - RL
Ridstövlar - RL


Semester

Ja, ni har väl märkt det. Inläggen postas väldigt osammanhängande och icke regelbundet, mest för att jag för tillfället har semester (på obestämd tid).
Inlägg kommer att skrivas sporadiskt under sommarens gång, och outfit-avdelningen ska även den snart igång.

Fortsatt glad sommar!


16thCollection

Den nyöppnade webbshoppen 16thCollection har en hel del fina skor, väskor och accessoarer. De är helt klart värda en visit då de bland annat har mycket fina klubbslipsar och flugor i dito mönster. Verkar vara en lovande start som här på ourclothes ska följas med spänning.

Lägg även märke till de fina installationerna på huvudmenyn. Ahhh mer sånt.


Några fina produkter som föll mig i smaken:


Allt detta och mer därtill hittar ni på www.16thcollection.com

RSS 2.0