Outfit - En tur på stan

Det var länge sedan jag slängde upp en outfit så jag tänkte att det kanske var dags.
Jag har egentligen inget speciellt att förmedla med den men den dubbelknäppta kavajen sätter onekligen lite sprätt på det hele.Dubbelknäppt kavaj - Opening Cermony
Brogues - Opening Ceremony
Byxor - HM
Skjorta - J.Crew
Totebag - Mismo

Asos - Vintage Collection

Förutom den av Asos lanserade "Best of British"-linje lade jag just märke till att de har en annan linje kallad Vintage Collection. Nya och fräscha initiativ som jag uppskattar mycket!

Linjen skiljer sig egentligen inte sådär överdrivet mycket från Best of British men man har här även lagt till fältjackor från 1800-talet till tyska skinnjackor.

Har faktiskt väldigt länge varit sugen på en sådan här pilotjacka á la RAF men det har helt enkelt inte blivit av. Finns, vad jag kommer ihåg, en hel del sådana här på Ebay.
en kabelstickad tröja, ett par 501:or och ett par grova kängor kan vara något det va?
Manchesterbyxor

Är inte manchesterbyxor något man faktiskt bör skaffa sig inför vintern? Jag har fått närmast spasmiska cravings på just RL Rugbys färgrika varianter.Varmt tegelfärgad, mossig skogsgrön och marint djuphavsblå, färger som känns som gjorda för hösten.

Ralph Lauren S/S 2010

Ja, ni har förmodligen redan sett bilderna hos justanotherfashionkid men jag kan inte riktigt motstå frestelsen att i alla fall lägga upp några av dess alster.Jag börjar med att kommentera den här första bilden. Jag måste säga att outfiten är helt fantastisk. Jag blev så inspirerad att jag själv har klätt mig i ett marint tema hela veckan.

Lite Riviera-vibbar?

Ralph Lauren fortsätter att som vanligt överraska i den ena häpnadsväckande färgkombinationen efter den andra.

Best of British at ASOSAsos nya initiativ är kallat Best of British och är just som namnet antyder det bästa vårt anglosaxiska land i väst kan erbjuda.
De har lagt in en hel del godbitar som Fair-isletröjor, mackintoshrockar, dufflar, väskor och till och med boxers i paisleymönstrat.
Tyvärr ligger prisskiktet i de högre nivåerna men vad kunde man förvänta sig?
Mer initiativ som detta tack!

Övermatchat i marina kulörerRegnrock: Our Legacy
Pullover: H&M
Skjorta: Boomerang
Slips: 2nd hand
Byxor: Whyszeck
Strumpor: Ralph Lauren
Skor: 2nd hand

Kameran har tyvärr strejkat (och lika bra var väl det) så nu får vi för tillfället nöja oss med mobilbilder.
Byxorna ska snart läggas upp och skorna kasseras men det blir till hösten då ekonomin förhoppningsvis är stabilare.
Får även ursäkta för mina stökiga foton överlag, jag har tyvärr inga rena ytor att ta kort på. Ska försöka fundera ut något smart.

Hösten bådar gott.-NN07

Stilikon för kvinnor: Malin i Saltkråkan

Först måste jag bara få det här sagt. Jag har svårt att uttrycka mig. Fyfan vad hon är vacker. Såhär ser mer eller mindre min drömtjej ut. Det är kvinnligt. Det är somrigt. Det är skärgård. Det är förr i tiden.

Blond, brunbränd och med fina sommarklänningar utgör hon en riktig sommarstilikon för er svenska flickor!


Och har ni inte sett Saltkråkan, vilket de flesta svenska barn har och bör göra, så gå och gör det nu!

bilder från svt.se och astridlindgren.se


Okej, detta kanske inte var ett inlägg med manligt mode i ny tappning men likväl en fingervisning om vad jag har för kvinnosmak :)

Cheers!

RSS 2.0